BUDIMO ZAJEDNO NOVOSTI

 

 

 

 

PROJEKT BUDIMO ZAJEDNO

 

Ovim putem želimo obavijestiti da smo u potrazi za osobom zainteresiranom za rad u Udruzi specijalne policije iz Domovinskog rata RH. Tražimo osobnog pomoćnika ili pomoćnicu koji bi pružao uslugu pomoći pri obavljanju osnovnih kućanskih poslova našim korisnicima (hrvatskim braniteljima), na području Velike Gorice i Zagreba. Pozivamo Vas da nam se javite na službeni mail projekta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.