NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata RH poziva Vas na otvorenje izložbe "Dubine vjere i mora" slikara Sanjina Bakotića, koje će se održati 10. veljače u 18 sati. Izložba obuhvaća tridesetak slika koje su nastale u posljednje dvije godine autorova stvaralaštva. Odražavaju teme koje vezujemo uz autorov zavičaj, sjeverni Jadran. Predstavljene su trima cjelinama: pričajmo o svetima, pričajmo o stvarima, pričajmo o sjajnima, koje donose prizore svetaca-zaštitnika, pejzaža, vizura mjesta, te mora i bogatstva njegovih dubina.

Izložba će se održati od 10. veljače do 4.ožujka, a bit će je moguće pogledati radnim danima: ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 10 do15 sati te četvrtkom od 11 do 18 sati, u Galeriji specijalne policije.


NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m 2 ) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.