NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Povod je izložbe Svjetski dan voda, koji se obilježava 22. ožujka. Odabir ovog datuma ustalio se još 1993. godine, uslijed odluke UN-a, otkada se kroz prizmu različitih tema, iz godine u godinu, promišlja o ovom izuzetno značajnom resursu. Skupna izložba "Voda – izvor života" pridružuje se manifestaciji obuhvatom od tridesetak radova autora iz Hrvatske i inozemstva, kojima je osnovni motiv doprinijeti podizanju svijesti o vrijednosti vode, sukladno ovogodišnjoj temi čiji je naziv "Valuing Water". Ovom se izložbom, proisteklom iz suradnje Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH i gospodina Zorana Škugora kao idejnog začetnika koncepta povezivanja globalnog pokreta i umjetničkih praksi, ujedno obilježava desetljeće otkako je zaživjela prva ovako zamišljena izložba.

Izložba će se moći pogledati do 26.ožujka, radnim danima: ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 10 do15 sati te četvrtkom od 11 do 18 sati, u Galeriji specijalne policije.

NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m 2) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.