NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Dragi posjetitelji , Galerija Udruge specijalne policije Vas poziva na izložbu hrvatsko-američke glumice i slikarice Nine Bell pod nazivom „Savoring The Moment – Vječnost Trenutka“


SAVORING THE MOMENT – VJEČNOST TRENUTKA

Nina Bell je autorica oslobođena tradicionalnih slikarskih okvira, no njezina dosljednost očituje se uvijek u odabiru dvodimenzionalne slike kao glavnog medija umjetničkog izričaja.
Ovom izložbom Nina Bell iznova potvrđuje svoje mjesto u suvremenom hrvatskom likovnom korpusu. U vremenu u kojem se apstraktni i figurativni pravci više ne smatraju suprotnošću, već se međusobno prepliću i obogaćuju novim mogućnostima oblikovanja, ona se podređuje jedinom meritornom zakonu – vlastitoj intuiciji, vječitom životnom i stvaralačkom nemiru,temperamentu i nesumnjivoj darovitosti da to ovjekovječi u polju slike.

Sanda Stanaćev Bajzek

NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m2) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

Izložba će se moći pogledati od 20. travnja do 7. svibnja od 10-19 sati.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.