NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Dragi posjetitelji,

čast nam je pozvati Vas na 30-u samostalnu izložbu svestrane likovne umjetnice Nade Martinjak pod nazivom „Ritam Života“.
Nada Martinjak je izlagala likovna djela diljem Hrvatske i u inozemstvu. Uz slikarstvo se bavila i grafičkim dizajnom te je sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama. Na izložbi „Ritam Života“ predstavljena su 34 ulja na platnu, na kojima se zaviruje ispod vidljivog pejzaža, u otkrivanju životnog bogatstva u prividno jednostavnom. Izložba „Ritam Života“ nastavlja tonalitet 40 godina Nadinog samostalnog likovnog stvaranja.

Izložba je otvorena od 12. svibnja sve do 03. lipnja 2021. godine.
Radujemo se Vašem dolasku.

NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m2) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.