NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

U ponedjeljak, 3. travnja, u galerijskom prostoru Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH predstavljen je projekt Noel Art. Jedanaest hrvatskih umjetnika izložilo je svoje radove u prostorijama Udruge. Izložba se može pogledati do 28. travnja od 10 do 19 sati.

Među umjetnicama posebno se istaknula slikarica i specijalizantica art terapije Vesna Matić, dok su u projektu sudjelovali još i : Hana Hanak, Ariana Herceg, Alba Miočev, Denis Krašković, Matija Plavčić, Gabrijela Rukelj Krašković, Krunoslav Stojanovski, Sanjin Vinković, Dominik Vuković, Nataša Vuković i Marta Živičnjak.

28592177
28592181

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.